Switch to English

Димовски и Партньори

Доверие и експертност

За нас

Доверие и експертност

Димовски и Партньори е адвокатска кантора основана през 2009г. с офис в гр.София.

Дейността ни е съсредоточена върху предоставянето на правна помощ на български и чуждестранни компании в процеса на тяхната търговска дейност и реализацията на инвестиционните им проекти. Кантората предлага обслужване на дружества действащи в различни сектори на икономиката като търговия, услуги, производство, недвижими имоти, строителство, енергетика и природни ресурси, телекомуникации, ИТ, здравеопазване.

Да консултираш бизнеса означава да познаваш в детайли законодателството регламентиращо отделните правни сфери и да умееш да го прилагаш комплексно. Затова ние залагаме на профилирането на членовете на нашия екип, постоянното повишаване на квалификацията и прецизиране на координацията между практикуващите в различни сфери специалисти.

Пазарът на правни услуги в България постоянно се развива, мултинационалните кантори поставят нови стандарти, а клиентите изискват по- високо качество. Като част от този пазар Димовски и Партньори ежедневно се стреми да изпреварва тенденциите, като предлага първокласна услуга, професионализъм и високи стандарти при работа с всеки клиент.