Switch to English

Кариери

Екипът на Димовски и Партньори

Димовски и Партньори е правна кантора, чиято дейност обхваща всички области на гражданското, търговското и административното право. Ние залагаме на профилирането на членовете на нашия екип и постоянното повишаване на квалификацията им, като се стремим да създадем благоприятна работна среда, в която всеки може да се развива и да покаже в пълна степен своя потенциал.

Нашите принципи

  1. Професионализъм
  2. Доверие
  3. Коректност

Най- ценният ресурс на една кантора са нейните хора. Ние търсим силно мотивирани професионалисти с потенциал, готови да се отдадат на своята работа. Такива, които умеят да станат част от екипа, да реагират бързо и да спазват срокове. Професионалисти, които вършат своята работа с внимание към детайла и с креативност и не на последно място разбират нуждите на нашите клиентите.

Ако Вие сте такъв човек, с удоволствие ще Ви приветстваме в екипа ни!

Димовски и Партньори организира стажове за студенти завършили 4-ти курс. Ако имате високи академични резултати и интерес в сферата на гражданското и търговското право, и желаете да натрупате практически опит, кандидатствайте.


Присъединете се

Попълнете формата и ние ще се свържем с Вас. Не забравяйте да прикачите актуално CV и да опишете мотивацията си да се присъедините към нас.